Navigation

“ Ce este curajul? Sa lesini cand ti se ia sange sau sa repeti, intr-un singur antrenament, de 200 de ori o Danilova pe barna, rotația aceea fara maini, care vazuta la televizor iti strange inima? Sa te scurgi de teama pentru o bobita de sange sau sa iti infrunti frica de a-ti frange coloana? Pentru Corina Ungureanu sa fii curajos le cuprinde pe amandoua.
Autoarea nu și-a propus exercitii literare. A ramas fireasca, asa cum Belu, Bitang si multi alti oameni au fost firesti cu ea de-a lungul timpului. Asa cum ea insasi s-a incapatanat sa fie normala in trecerea de la gloria sportului la incercarea de a face politica.
In povestile Corinei, intotdeauna se intampla ceva, intotdeauna rasare un gand, un personaj, o amintire. Si nimic nu e prilej de rusine, ci de marturisire, de sinceritate si de gust frust al vietii.”

Catalin Tolontan, in prefata cartii.

“Corina Ungureanu si gimnastica. O relatie frumoasa. O iubire care a durat multi ani. Cati ani? Veti citi cartea pe care o aveti in mana. Veti afla momentele de succes traite de Corina cu mare intensitate, dar si clipele de nefericire din viata unei gimnaste.”

Cristian Topescu, in postfata cartii.

Pentru comenzi

Cartea este momentan disponibila prin comanda. Pentru comenzi sunteti rugati sa trimiteti un email la adresa: corina@corinaungureanu.ro in care sa specificati numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si cantitatea dorita.
Pretul unei carti este 25 ron. Pretul nu include taxele de transport. Acestea difera in functie de modalitatea de livrare aleasa.
Va vom raspunde cu promptitudine.