Navigation

Prima zi de campanie - PRAHOVA

Din 25 aprilie începe oficial campania electorala pentru alegerile europarlamentare, o adevarata cursa de anduranta, care se va incheia pe 25 mai. Așa cum e firesc, iau startul la mine acasa: in Prahova. De dimineata, voi fi in Ploiesti, urmand un traseu ale carui puncte de reper vor fi: piata Garii de Sud, piata Mihai Bravu, piata Halelor Centrale, parcul Mihai Viteazul, piata Nord, piata Aurora, piata 9 Mai, piata Garii de Vest si parcul Salii Sporturilor. Dupa pranz, voi fi prezenta in mai multe localitati de pe Valea Slanicului, pe un traseu care va include orasele Plopeni si Slanic si toate comunele din vecinatatea acestora: Valcanesti, Cosminele, Dumbravești, Varbilau, Ștefesti, Bertea si Alunis. Daca timpul imi va permite, voi ajunge si in Valeni. Imi doresc sa ma intalnesc cu cat mai multi oameni, cu care sa vorbesc fata in fata.

Le multumesc tuturor ploiestenilor si prahovenilor cu care m-am intalnit azi!
Simpatia si respectul cu care am fost intampinata si incurajarile care mi-au fost adresate mi-au dat incredere! Mergem inainte!
Caravana mea electorala va stabate un traseu mai lung, prin judetele Dambovita si Arges. Ne vom opri in Targoviste, unde sunt invitata la meciul de handbal feminin dintre Baia Mare si Brasov, urmand apoi Gaiesti si Pitesti, dar vom face scurte popasuri si in alte localitati de pe traseu. Va rog sa fiti, ca si pana acum, alaturi de mine!

26 aprilie 2014 - a doua zi de campanie

Azi am fost in Targoviste, Pitesti si Gaesti. Am vorbit cu multi oameni si le multumesc tuturor dambovitenilor si argesenilor care m-au primit cu caldura si care mi-au spus ca, pe 25 mai, imi vor acorda votul lor. Increderea lor imi da si mie incredere! Le multumesc inca o data!
Maine dimineata, insotita de o parte din echipa mea de campanie, voi pleca spre Iasi. Un alt grup al echipei va ramane acasa, in Ploiesti, si va merge in localitatile de pe Valea Prahovei si de pe Valea Teleajenului.
Le multumesc tuturor acelora care imi trimit mesaje de sustinere. Va voi tine la curent cu tot ce se intampla. Mergem inainte!

27 aprilie 2014 - a treia zi de campanie

In drum spre Iasi am facut un scurt popas la Adjud unde m-am bucurat de simpatia si incurajarea oamenilor.

Din capitala Moldovei am primit mii de semnaturi de sustinere si, azi la Iasi, am fost intampinata, asa cum ma asteptam, cu multa simpatie. Am mers in zona centrala a orasului si, apoi, in Copou. Am vorbit cu sute de oameni de toate varstele. Cel mai mult mi-a placut felul in care mi-au vorbit tinerii ieseni. Le-am spus ca sunt alaturi de ei si de toti tinerii din tara si ca voi face tot ce depinde de mine pentru ca tinerii din Romania sa beneficieze din plin de facilitatile pe care Uniunea Europeana le ofera , prin Programul Erasmus Plus, tinerilor din toate cele 28 de State Membre. Inca o data, le multumesc din suflet iesenilor pentru caldura cu care m-au intampinat azi! Si , desigur va multumesc si voua, prietenilor mei din mediul online, pentru ca ma insotiti pretudindeni!
Maine , voi fi in Pascani, Suceava si Botosani. Mergem inainte!
Dupa cum v-am spus, o parte din echipa mea a ramas acasa, in Ploiesti. Azi, ei au mers pe Valea Prahovei, vizitand Campina, Comarnic, Sinaia si Busteni. Si ei au fost bine primiti peste tot. Le multumesc prahovenilor!